tisdag 13 juli 2010

Luften vibrerar och jag med den

Jag fick jobbet! Jag har alltså åter igen en tillsvidareanställning. Den här gången som interaktionsdesigner och jag kan inte tänka mig något jag hellre skulle arbeta som just nu. :D

Helgen i Gävle blev fenomenal. Hanna fixade apbilliga biljetter till Getaway, så jag fick min beskärda del av festival i sommar också. Det hela avslutades med fantastiskt dygn av bakisfestivalmorgon, bad i Gavleån (från båt), Klubb Volym, efterfestjakt på Öster som slutade med att jag styrde upp en gräsmatta på Brynäs med all öl och allt vin jag hittade hos Hanna, promenad genom stan och boulongernbesök med murhäng och mer Gavleåbad. ^^

Jag undrar om det stämmer, och i så fall varför, men det känns som att Linköpingsborna inte alls har samma relation till Stångån eller Tinnerbäcken som Gävleborna har till Gavleån.

Söndagkvällen spenderades i Stigslund hos Helen. (Ja, jag vet att vi inte spenderar tid, utan tillbringar den, här i Sverige, men jag kan inte låta en god allitteration gå till spillo ju!)

På måndagsmorgonen skulle jag med tåget till Stockholm 06.30 och lyckades jag med konststycket att gå upp klockan fyra istället för klockan fem. Detta upptäckte jag inte förrän jag stod på busshållplatsen och undrade varför tidningsbudet stirrade så konstigt på mig. Första bussen skulle inte gå förrän en halvtimme senare, så jag tog en smått yrvaken morgonpromenad till stationen. Trots det var jag säkert 40 minuter tidig. Gävle är så mycket mindre än jag minns det! Det går ju att gå överallt utan problem. Till och med från Stigslund, som ju nästan definitionsmässigt borde räknas som landsbygden.

Nu, värmerelaterade sömnproblem för mig och bilder åt er!



onsdag 7 juli 2010

Åt helvete med pretentionerna

Alltså, när jag köper/får en iPhone 4, då lovar jag att jag ska börja blogga igen! Då ska jag bli en sån här kändis kändis/mode/up-and-coming-bloggare som inte är så jävla stuck-up med krav på tematiskt innehåll och annat tjafs!

Men joråsatte... Annars så lever jag jetset-livet i Stockholm just nu. 10 våningar upp, mitt på Södermalm. jag funderar lite på om jag skulle kunna låsa in Ostro i källare och ta över hans lägenhet på heltid. Jag sommarjobbar på Antrop och får förhoppningsvis veta om jag får jobba här (eller på Linköpingskontoret) på riktigt innan veckan är slut! Tyvärr så konkurrerar jag med 3 av mina otroligt duktiga klasskamrater, så det är inte direkt som att jag är det självklara valet. Dessutom bor jag med Anna, min hårdaste konkurrent. ;)

Jag åker till Gävle i helgen och jävlar i min låda vad mycket det är som ska hinnas med! Jag ska på nypremiären av Klubb Volym, ha en tjuv-och-polisfylla med Josefine, köpa Indienresa med Carro, lära lillebror hur hans nya webbplats funkar, leka på söndagskvällen med hårt arbetande Helen och hinna träffa Hanna för första gången since like ever. Mamma och pappa får nog vänta tills nästa gång.

Nu ska jag lägga mig och fundera på hur det kan vara möjligt att det hörs över hela Söder (t.o.m 10 våningar upp) när det är målchans i ett VM som aldrig verkar vilja ta slut.

Ni kan förresten få en MySpace-bild (Tjockisvinkeln! Urringningen!) som togs för någon timme sedan över en öl i parken! (Nästa bild i serien internetfenomen lär bli den klassiska Facebook-strutmunnen (näst nedersta strippen)).


:P