onsdag 7 juli 2010

Åt helvete med pretentionerna

Alltså, när jag köper/får en iPhone 4, då lovar jag att jag ska börja blogga igen! Då ska jag bli en sån här kändis kändis/mode/up-and-coming-bloggare som inte är så jävla stuck-up med krav på tematiskt innehåll och annat tjafs!

Men joråsatte... Annars så lever jag jetset-livet i Stockholm just nu. 10 våningar upp, mitt på Södermalm. jag funderar lite på om jag skulle kunna låsa in Ostro i källare och ta över hans lägenhet på heltid. Jag sommarjobbar på Antrop och får förhoppningsvis veta om jag får jobba här (eller på Linköpingskontoret) på riktigt innan veckan är slut! Tyvärr så konkurrerar jag med 3 av mina otroligt duktiga klasskamrater, så det är inte direkt som att jag är det självklara valet. Dessutom bor jag med Anna, min hårdaste konkurrent. ;)

Jag åker till Gävle i helgen och jävlar i min låda vad mycket det är som ska hinnas med! Jag ska på nypremiären av Klubb Volym, ha en tjuv-och-polisfylla med Josefine, köpa Indienresa med Carro, lära lillebror hur hans nya webbplats funkar, leka på söndagskvällen med hårt arbetande Helen och hinna träffa Hanna för första gången since like ever. Mamma och pappa får nog vänta tills nästa gång.

Nu ska jag lägga mig och fundera på hur det kan vara möjligt att det hörs över hela Söder (t.o.m 10 våningar upp) när det är målchans i ett VM som aldrig verkar vilja ta slut.

Ni kan förresten få en MySpace-bild (Tjockisvinkeln! Urringningen!) som togs för någon timme sedan över en öl i parken! (Nästa bild i serien internetfenomen lär bli den klassiska Facebook-strutmunnen (näst nedersta strippen)).


:P

1 kommentar: