söndag 15 juli 2007

Vem har tid att blogga med ett uppdrag att slutföra?

Ni som håller räkningen kanske undrar vad som hände den 12:e, då de 30 dagarna tagit slut?
Jag hade då kommit upp i 16500 i reda pengar, men upptäckte när jag snokade runt på min internetbank att nästa avbetalningsdag skulle vara den sista juli. Då med en hiskelig ränta på 6 kronor pålagt. Så jag fick snällt lämna tillbaka de 9000 kronor jag lånat av en vän redan samma dag.

Jag har nu kommit upp i 19050 kronor och väntar närmare 1000 kronor i betalning från olika Tradera-auktioner. Dessutom har jag fortfarande 2500 kronor i skulder att kräva in. Note to self: Vänta aldrig mer än två dagar efter löning med att kräva skulder åter. On top of that så är källaren fortfarande full med saker som ska säljas.

Eftersom jag kommer hinna få en lön till innan lånet ska vara betalt så har jag absolut inga problem med att kunna betala av det helt på egen hand.

Jag har idag sparkat igång min gamla webserver och ska så fort som möjligt lägga upp listor med de böcker, skivor och datortillbehör jag har att sälja.

På måndag ska jag åka till Linköping för att skriva på kontraktet till lägenheten. Mycket spännande! Jag får då också nyckeln och ska avgöra om sängen i lägenheten är bättre än den jag redan har. I vilket fall som helst så har jag fortfarande inte bestämt mig för om jag ska sälja den sämre av dem eller behålla båda för att ha den ena som gästsäng. Eller för att madrasera en vägg. :)

3 kommentarer:

  1. Aoutsch, hur orkar man tänka så mycket på pengar?

    SvaraRadera
  2. what a shame i can't understand ;-)

    SvaraRadera
  3. Upptäckte din blogg idag. "Hoppläste" inläggen. Mycket trevlig läsning!

    SvaraRadera